Är det inte så här det borde se ut nu?

Nyckelviken

Ett vintrigt Nyckelviken.

Kommentarer
Postat av: Lennart Nilsson

Nähä, det är bara naturliga variationer, dessutom är alla bilder som visar på vita jular i Stockholmstrakten manipulerade i Photoshop!

(för de som inte fattade det så är detta en ironisk släng till alla de kommentarer man får på bloggen om man skriver om klimatet)

Postat av: Ronny

God fortsättning Lennart!

Klart den är manipulerad, där genomskådade du mig!
Allt är ju som sagt naturliga variationer, som en nobelpristagare sa för några år sedan: människan är en produkt av evolutionen därför är allt människan gör också en produkt av evolutionen, m.a.o. är all miljöförstöring naturlig!!!Han fortsatte med att det kommer nya arter när de gamla dör ut. Jovisst, det poppar upp nya arter när man har skövlat regnskogen osv. Nobelpristagarna är mycket intelligenta, men somliga är inte riktigt kloka.
/Ronny

2007-12-25 @ 00:30:21
URL: http://ronnyfors.blogg.se
Postat av: Lennart Nilsson

Coolt, det kan man ju använda i sin vardag, allting man gör är en följd av evolutionen. Det kan man ju skrika åt grannarna när de klagar på att man spelar Rammstein väldigt högt, väldigt sent. Eller snor en bil för att man inte orkar vänta på bussen. Eller... ja, invaderar Iran, bygger Förbifart Stockholm eller en motorväg genom Ryssbergen...

2007-12-25 @ 12:39:00
URL: http://fpnacka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback