Väg eller urskog?

Nedanstående bilder är tagna 5 km från Sergels torg! I Ryssbergen såklart.  



                                               

                                  


                                                             


Kommentarer
Postat av: Lennart Nilsson

Vilket tjusigt ställe! Och bara 5 kilometer från Sergels Torg? Fantastisk vacker och spännande plats, 5 kilometer från Sergels Torg, få se nu..., det måste vara Råsunda!

Postat av: Emil Nilsson

Hej Ronny! Nu har jag lagt upp en länk till din trevliga blogg. Kul att se alla bilderna, jag är själv i Solna just nu på ovana stadsben. Det är kul att se att det finns trevliga strövområden så nära Stockholm city! Men var ligger området? Kan det vara i Nacka? Och visst ska det finnas ett fint område i norra delen av Hagaparken, Solna, också? Se, jag är inte så välbevandrad i storstaden.

Jag är imponerad över alla gröna områden som finns i Sotckholm. I Uppsala byggs mindre gröna områden igen just nu. Torrbackarna på Uppsalaåsen inne i staden, där vildbin och mindre blåvinge trivdes, där snart ett minne blott. Tur att Linné inte lever längre...

2008-02-23 @ 11:19:18
URL: http://biotopia.bloggspace.se
Postat av: Ronny

Men Lennart, om du tittar noga på bilderna så ser du en massa stora träd och sådant, riktigt så ser det inte ut vid Råsunda, men en bra gissning! Annars är jag helt med dig om Råsunda, fantastisk vacker och spännande plats!!! Behövs det inte en aktionsgrupp för Råsundastadions bevarande? Gillar inte tanken på att flytta därifrån.

2008-02-23 @ 20:17:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback