Klicka utav h-vete!

Rädda Verle gammelskog utanför Göteborg, gå in på ett klick för skogen! 7 miljoner behövs innan 19 mars nästa år, hittills har lite drygt 2 miljoner samlats in. Så det är bara att gå in och klicka! Och sprida detta så mycket som möjligt!

Kommentarer
Postat av: William

Ett tips är att använda startsidan "godstart" som startsida på datorn. Då får man pengar varje gång man går in på internet. Man får välja till vilken organisation pengarna ska gå till. Välj "Ett klick för skogen" som organisation så är skogen snart räddad! Man får pengar varje gång man går in på sidan = man kan göra det hur många gånger som helst varje till skillnad från Ett klick för skogens hemsida.

Postat av: William

Jag skrev lite fel i förra inlägget. Man kan gå in och få pengar till skogen många gånger varje dag, men inte hur många gånger som helst. Jag tänkte samla in mycket pengar till ett klick för skogen så jag gick in och ut på hemsidan under en dag tills jag hade samlat ihop över 100 kr! Men de hade en gräns på ett par kronor. Men många bäckar små, kan rädda en skog!

2009-01-11 @ 11:40:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback