Ryssbergen börjar exploateras

Exploateringen av Ryssbergen har börjat. Man har röjt bort skog för att bygga den nya vägen till Marinstaden, det finns en väg redan men av någon anledning duger inte den åt Marinstadens invånare. Nu har man röjt skog och ska börja spränga i berget också. Verkligen inte roligt att se. Man har bl.a. tagit ner den gamla, grova björk med håligheter och mulm som stod precis där stigen in mot Ryssbergen började. Tragiskt!


Kommentarer
Postat av: Elisabeth Karlsson

Det är mycket ledsamt att se förödelsen. Jag antar att ni i naturskyddsföreningen har kollat upp att de har rätt att göra det de gör. Jag kunde tyvärr inte vara med vid förra vandringen i Ryssbergen men ser fram emot att en ny vandring kan ordnas. När kan det ske?

2007-05-23 @ 19:32:24
Postat av: Ronny Fors

Vi skulle kunna ha en vandring ganska snart, det gäller bara att få ut information om den i så fall. Annonsera i närområdet kring Ryssbergen, dela ut lappar i brevlådor och likande. Kan man bara få ihop några som gör det så har jag gärna en vandring så snart som möjligt!

Postat av: Lennart Nilsson

Sprid gärna webbsajtsadressen till så många som möjligt och be folk bli medlemmar genom att skicka ett mail till [email protected]

2007-05-24 @ 15:48:14
URL: http://www.ryssbergen.se
Postat av: Elisabeth Karlsson

Jag åker bort perioden 6-13 juni så jag skulle önska att vandringen blev av före dess. Jag kan dela ut lappar i Sickla By föreningen och annonsera i Finntorp.

2007-05-24 @ 23:16:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback